EXPO

Knorr-Bremse και ηλεκτροκίνηση

Η Knorr-Bremse, μετά τις τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης επενδύει και στην ηλεκτροκίνηση, δημιουργώντας τη δική της σχετική επιχειρηματική μονάδα, το όνομα της οποίας είναι «eCUBATOR». Σκοπός της «
Τετ, 03/31/2021 - 13:26
Κοινοποίηση στα Social Media
Σκοπός της «eCUBATOR» είναι να προετοιμάσει την Knorr-Bremse για τα νέας γενιάς ηλεκτρικά οχήματα, τα οποία υπολογίζεται πως θα λανσαριστούν από το 2025 και μετά. FacebookTwitterLinkedInEmailViberWhatsAppΑνταλλαγή

Η Knorr-Bremse, μετά τις τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης επενδύει και στην ηλεκτροκίνηση, δημιουργώντας τη δική της σχετική επιχειρηματική μονάδα, το όνομα της οποίας είναι «eCUBATOR».

Σκοπός της «eCUBATOR» είναι να προετοιμάσει την Knorr-Bremse για τα νέας γενιάς ηλεκτρικά οχήματα, τα οποία υπολογίζεται πως θα λανσαριστούν από το 2025 και μετά. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία εργάζεται για να βρει λύσεις σε ζητήματα όπως τα μελλοντικά συστήματα διαχείρισης ενέργειας, τους ηλεκτρομηχανικούς ενεργοποιητές και τις αναβαθμισμένες λειτουργίες που σχετίζονται με τη σταθερότητα και την πρόωση των ηλεκτρικών οχημάτων.

Στόχος της νέας μονάδας είναι να προκύψουν καινοτόμες, έξυπνες λύσεις για ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα και στη συνέχεια να αναπτυχθούν σε στενή συνεργασία με πελάτες, τεχνολογικούς εταίρους και νεοσύστατες επιχειρήσεις. Σημειώνεται, πως η Knorr-Bremse βρίσκεται παράλληλα σε συνομιλίες με πιθανούς επιχειρηματικούς εταίρους.