EXPO

Ηλεκτρικά Volvo στις μεταφορές μπίρας

Ο μεγαλύτερος διανομέας μπίρας στη Νέα Υόρκη, η Manhattan Beer Distributor, παρήγγειλε τα πρώτα πέντε ηλεκτρικά Volvo VNR Electric για βαριές μεταφορές (κατηγορία 8 στις Η.Π.Α.). Ο τράκτορας διαθέτ
Παρ, 10/01/2021 - 12:43
Κοινοποίηση στα Social Media
Ηλεκτρικά Volvo στις μεταφορές μπίρας

Ο μεγαλύτερος διανομέας μπίρας στη Νέα Υόρκη, η Manhattan Beer Distributor, παρήγγειλε τα πρώτα πέντε ηλεκτρικά Volvo VNR Electric για βαριές μεταφορές (κατηγορία 8 στις Η.Π.Α.).

Ο τράκτορας διαθέτει ηλεκτροκινητήρα ισχύος 455 HP που συνεργάζεται με το I-Shift σύστημα αυτοματοποιημένης μετάδοσης, το οποίο έχει εξελιχθεί για να συνεργάζεται με ηλεκτροκινητήρες.

Ανεξάρτητα από τους περιορισμούς στα όρια ταχύτητας των φορτηγών, το VNR Electric τεχνικά αναπτύσσει ταχύτητα 120 χλμ./ ώρα.

Η χωρητικότητα των μπαταριών ανέρχεται στις 264 kWh, επιτρέποντας στο φορτηγό να καλύψει απόσταση 280-300 χιλιομέτρων ανά φόρτιση. Για τη φόρτιση των μπαταριών στο 80% της χωρητικότητάς τους απαιτούνται 70 λεπτά με τη χρήση φορτιστή 150 kW.

Ο διανομέας μπίρας, Manhattan Beer Distributor, διαθέτει ήδη 400 φορτηγά και το ξεκίνημά του με τα 5 ηλεκτρικά Volvo VNR είναι τα πρώτο βήμα για καθαρότερες μεταφορές, όπως δήλωσε ο Simon Bergson, πρόεδρος της εταιρείας.