EXPO

Μηχανοτρονική και Ηλεκτροκίνηση

Η Μηχανολογία των ηλεκτρικών οχημάτων, η μηχανοτρονική, είναι η νέα πολλά υποσχόμενη ειδικότητα που συνδέεται με τη γενικευμένη στροφή της αυτοκινητοβιομηχανίας προς τα ηλεκτρικά οχήματα. Τα βασικά
Τρί, 11/12/2019 - 14:27
Κοινοποίηση στα Social Media
Η μηχανοτρονική είναι η μηχανολογία των ηλεκτρικών οχημάτων.

Η Μηχανολογία των ηλεκτρικών οχημάτων, η μηχανοτρονική, είναι η νέα πολλά υποσχόμενη ειδικότητα που συνδέεται με τη γενικευμένη στροφή της αυτοκινητοβιομηχανίας προς τα ηλεκτρικά οχήματα.

Τα βασικά σημεία της νέας αυτής τεχνολογίας, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όσοι θα παρακολουθήσουν το διήμερο τεχνικό σεμινάριο που πραγματοποιείται στο Helexpo Maroussi στις 14-15 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του διεθνούς εκθεσιακού συνεδρίου ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ expo.

Το τεχνικό σεμινάριο, πραγματοποιείται στον ίδιο χώρο που θα λειτουργεί έκθεση ηλεκτρικών οχημάτων, φορτιστών, εξαρτημάτων ηλεκτρικής γραμμής κίνησης και άλλων συναφών προϊόντων. To Tesla Model 3, το VW e-Golf, τα ηλεκτρικά BYD, Karsan, Yamaha κ.α., θα είναι μεταξύ των εκθεμάτων που θα βοηθήσουν στην εμπέδωση των θεωρητικών αντικειμένων που θα αναλυθούν στη διάρκεια του τεχνικού σεμιναρίου.

Πληροφορίες – συμμετοχές στο site https://electrokinisiexpo.gr/ και τηλεφωνικά στο 210-3602326.