EXPO

Το 15μετρο ηλεκτρικό της Solaris

Η Solaris παρουσίασε τα πρώτα σκίτσα του 15μετρου ηλεκτρικού λεωφορείου που ετοιμάζεται να λανσάρει το αμέσως προσεχές διάστημα. Ονομάζεται Urbino 15 LE electric και αποτελεί ένα τριαξονικό λεωφορε
Δευ, 09/07/2020 - 11:48
Κοινοποίηση στα Social Media
Το 15μετρο ηλεκτρικό της Solaris

Η Solaris παρουσίασε τα πρώτα σκίτσα του 15μετρου ηλεκτρικού λεωφορείου που ετοιμάζεται να λανσάρει το αμέσως προσεχές διάστημα.

Ονομάζεται Urbino 15 LE electric και αποτελεί ένα τριαξονικό λεωφορείο χαμηλής εισόδου, το οποίο διαθέτει δύο ή τρεις πόρτες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε αστικά όσο και σε υπεραστικά δρομολόγια, μεταφέροντας έως και 55 καθήμενους επιβάτες.

Στα λίγα τεχνικά στοιχεία που ανακοινώνει προς το παρόν η Solaris, συμπεριλαμβάνονται οι αποδοτικές μπαταρίες Solaris High Energy+, οι οποίες μπορούν να φορτιστούν τόσο μέσω βύσματος όσο και μέσω παντογράφου. Περισσότερα, τόσο για την ακριβή μορφή όσο και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού λεωφορείου, θα έχουμε μέχρι τον προσεχή Απρίλιο.

«Αποτελεί μια εναλλακτική λύση μηδενικών εκπομπών έναντι των CNG λεωφορείων», δήλωσε ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Solaris Bus & Coach S.A., Πέτρος Σπινάρης.