EXPO

Η Karsan ενισχύει τη θέση της στην Ευρώπη

Η Karsan υπέγραψε πρόσφατα μια συμφωνία με τον αντιπρόσωπό της στη Γαλλία, την εταιρεία HCI (Hervouet Corporate Industry) και έγινε μέτοχός της με ποσοστό 50%. Η κίνηση αυτή έχει ως στόχο την αύξησ
Δευ, 02/24/2020 - 15:57
Κοινοποίηση στα Social Media
Η Karsan ενισχύει τη θέση της στην Ευρώπη

Η Karsan υπέγραψε πρόσφατα μια συμφωνία με τον αντιπρόσωπό της στη Γαλλία, την εταιρεία HCI (Hervouet Corporate Industry) και έγινε μέτοχός της με ποσοστό 50%.

Η κίνηση αυτή έχει ως στόχο την αύξηση του μεριδίου της τουρκικής εταιρείας στην γαλλική αγορά. Επιπλέον, της δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε δημόσιους διαγωνισμούς προμήθειας λεωφορείων στη Γαλλία. «Η τεχνογνωσία της HCI και η εμπειρία της στη γαλλική αγορά, σε συνδυασμό με το εκτεταμένο της πελατολόγιο, θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της Karsan σε αυτή την αγορά. Τα ηλεκτρικά οχήματά μας Jest Electric και Atak Electric με τις συμπαγείς διαστάσεις τους των 6 και 8 μέτρων αντίστοιχα, έχουν ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση στη Γαλλία. Έχουμε ήδη λάβει 13 παραγγελίες για ηλεκτρικά οχήματα από αυτή την αγορά», δήλωσε ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Εμπορικών Υποθέσεων της Karsan, κ. Muzaffer Arpacioglu.

Στο μεταξύ, η Karsan ενίσχυσε περαιτέρω τη θέση της και στην αγορά της Ρουμανίας, καθώς πρόσφατα δέχθηκε μια παραγγελία από το Γκαλάτι στα ανατολικά της χώρας, για την προμήθεια 20 μονάδων του Jest+. Οι παραδόσεις των εν λόγω αστικών λεωφορείων θα ξεκινήσουν τον προσεχή Οκτώβριο και θα ολοκληρωθούν μέχρι τα μέσα του Ιανουαρίου του 2020.