EXPO

Ηλεκτρικό Vivaro με αυτονομία 300 χλμ.

Με το Vivaro-e, η Opel θα ανοίξει του χρόνου τον «χορό» των ηλεκτροκίνητων επαγγελματικών της οχημάτων. Θα διατίθεται με μπαταρία 50 kWh ή 75 kWh για αυτονομία έως 200 χλμ. ή 300 χλμ. αντίστοιχα, σ
Δευ, 02/24/2020 - 12:52
Κοινοποίηση στα Social Media
Ηλεκτρικό Vivaro με αυτονομία 300 χλμ.

Με το Vivaro-e, η Opel θα ανοίξει του χρόνου τον «χορό» των ηλεκτροκίνητων επαγγελματικών της οχημάτων.

Θα διατίθεται με μπαταρία 50 kWh ή 75 kWh για αυτονομία έως 200 χλμ. ή 300 χλμ. αντίστοιχα, σύμφωνα με τη διαδικασία δοκιμών του πρωτοκόλλου WLTP. Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της στρατηγικής «Opel goes electric», το 2021 θα ακολουθήσει και το Combo-e, τόσο στην επιβατική (Combo Life) όσο και στην έκδοση van (Combo Cargo). Στην πορεία του έτους, τη σκυτάλη θα πάρει το 8+1 θέσεων, ηλεκτροκίνητο Zafira Life.

«Η Opel γίνεται ηλεκτρική και όλα τα μοντέλα Opel θα γίνουν ηλεκτροκίνητα μέχρι το 2024», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Opel, Michael Lohscheller, ο οποίος συμπλήρωσε: «Οι πελάτες θα μπορούν να επιλέγουν μία ηλεκτροκίνητη έκδοση από κάθε σειρά μοντέλου. Τα ηλεκτροκίνητα ελαφρά επαγγελματικά αποκτούν κομβική σημασία, καθώς πολύ σύντομα θα είναι αυτά που θα αναλαμβάνουν το τελευταίο στάδιο της μεταφοράς / παράδοσης, το γνωστό “last mile” εντός αστικών περιοχών, είτε πρόκειται για οχήματα μεταφοράς προσωπικού είτε για van διανομών».