EXPO

Ισχυρότερα τα ηλεκτρικά Freightliner eCascadia

Με μια ισχυρότερη ηλεκτρική γραμμή κίνησης που ανέπτυξε η Detroit ePowertrain θα εξοπλίζονται οι νέοι ηλεκτρικοί τράκτορες Freightliner, μάρκα της Daimler Trucks Βορείου Αμερικής. Τράκτορες και ηλ
Τετ, 03/31/2021 - 13:31
Κοινοποίηση στα Social Media
Τράκτορες και ηλεκτρικά φορτηγά θα εξοπλίζονται με δύο ηλεκτροκινητήρες των 180 HP ο καθένας -σύνολο ιπποδύναμης 360 HP -η συνολική ροπή των οποίων είναι ιδιαίτερα υψηλή και φτάνει στιγμιαία μέχρι τα 16.000 Nm.

Με μια ισχυρότερη ηλεκτρική γραμμή κίνησης που ανέπτυξε η Detroit ePowertrain θα εξοπλίζονται οι νέοι ηλεκτρικοί τράκτορες Freightliner, μάρκα της Daimler Trucks Βορείου Αμερικής.

Τράκτορες και ηλεκτρικά φορτηγά θα εξοπλίζονται με δύο ηλεκτροκινητήρες των 180 HP ο καθένας -σύνολο ιπποδύναμης 360 HP -η συνολική ροπή των οποίων είναι ιδιαίτερα υψηλή και φτάνει στιγμιαία μέχρι τα 16.000 Nm. Η ίδια η Detroit ePowertrain (ανήκει στον όμιλο Daimler) θα εφοδιάζει τα αυτοκίνητα με μια συστοιχία μπαταριών τεχνολογίας Lithium-Ion χωρητικότητας 475 kWh, ενώ διαθέσιμη θα είναι και η συστοιχία των 315 kWh. Η χιλιομετρική απόσταση που μπορεί να καλύψει ο συρμός με τον εν λόγω τράκτορα είναι 402 χιλιόμετρα (250 μίλια).

Να προσθέσουμε, τέλος, πως η Daimler Trucks North America εγκαινίασε ένα νέο εργοστάσιο στο Detroit, το οποίο θα παράγει εξαρτήματα για τις ηλεκτρικές γραμμές κίνησης που κατασκευάζει η Detroit ePowertrain.