EXPO

Η Dana επενδύει στην ηλεκτροκίνηση

Στην απόκτηση της εταιρείας Nordresa Motors, Inc. από το Μόντρεαλ του Καναδά, που ειδικεύεται στις ηλεκτρικές γραμμές κίνησης επαγγελματικών οχημάτων, προχώρησε πρόσφατα η Dana Incorporated. Η εν λ
Παρ, 11/01/2019 - 14:02
Κοινοποίηση στα Social Media
Η Dana Incorporated απέκτησε πρόσφατα την εταιρεία Nordresa Motors, Inc. από το Μόντρεαλ του Καναδά, που ειδικεύεται στις ηλεκτρικές γραμμές κίνησης επαγγελματικών οχημάτων.

Στην απόκτηση της εταιρείας Nordresa Motors, Inc. από το Μόντρεαλ του Καναδά, που ειδικεύεται στις ηλεκτρικές γραμμές κίνησης επαγγελματικών οχημάτων, προχώρησε πρόσφατα η Dana Incorporated.

Η εν λόγω επένδυση ενισχύει περαιτέρω τη θέση της Dana στο χώρο της ηλεκτροκίνησης, συνδυάζοντας τους κινητήρες, τους μετατροπείς, τους φορτιστές, τα κιβώτια και τα συστήματα θερμικής διαχείρισης που παράγει ήδη, με τα προϊόντα της Nordresa όπως το σύστημα διαχείρισης μπαταριών και τη μονάδα ελέγχου ηλεκτροκινητήρα. Στόχος της Dana είναι να δημιουργήσει ολοκληρωμένα συστήματα ηλεκτροκίνησης για επαγγελματικά οχήματα. Σημειώνεται, τέλος, πως οι ιδρυτές της Nordresa, η οποία μετρά ήδη 20 χρόνια ζωής, θα παραμείνουν διοικητικά επικεφαλής της εταιρείας.