EXPO

e-pass για ηλεκτρικά οχήματα από τη ΓΕΦΥΡΑ. Διελεύσεις με έκπτωση

O πομποδέκτης τους μπορεί να χρησιμοποιείται και για τα διόδια όλων των ελληνικών αυτοκινητόδρομων

Παρ, 02/16/2024 - 09:46
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.

Από τον Φεβρουάριο και μέχρι το τέλος του 2024, η ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ χορηγεί γενική έκπτωση διοδίων 34% στους οδηγούς των ηλεκτρικών οχημάτων που διέρχονται από το Ρίο προς το Αντίρριο και αντίστροφα.

Με αυτό τον τρόπο η VINCI Highways -ο όμιλος στον οποίο ανήκει η ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ- γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια λειτουργίας της ΓΕΦΥΡΑΣ Ρίου-Αντιρρίου.

φωτό: ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.

«Παρέχοντας οφέλη για τα ηλεκτρικά οχήματα συμβάλλουμε στην προσπάθεια της VINCI Highways για απαλλαγή της κινητικότητας από τον άνθρακα στην Ελλάδα», ανέφερε σχετικά ο κ. Πάνος Λουκάς, διευθύνων σύμβουλος της ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι οδηγοί ηλεκτρικών επιβατικών αυτοκινήτων στους οποίους απευθύνεται η έκπτωση, μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.gefyraepass.gr για να επιλέξουν «become a subscriber», όπου θα συμπληρώσουν τη φόρμα GREEN E-pass product. Ακολουθεί το άνοιγμα λογαριασμού και η αποστολή προς τον ιδιοκτήτη του οχήματος του αυτοκόλλητου πομποδέκτη (πληροφορίες 26340-39010/11 ή email: info@gfl.gr)

Η αναφερόμενη έκπτωση 34% αντιστοιχεί σε 5 ευρώ (κόστος διέλευσης 9,70 ευρώ). Οι οδηγοί θα μπορούν να πραγματοποιούν συντομότερες διελεύσεις της γέφυρας, ακολουθώντας τις λωρίδες e-pass, ενώ ο πομποδέκτης τους μπορεί να χρησιμοποιείται και για τα διόδια όλων των ελληνικών αυτοκινητόδρομων.