Υπο την αιγίδα

 

Εγγραφή

Το Εκθεσιακό Συνέδριο ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ expo διεξάγεται σε δύο ημέρες, Πέμπτη και Παρασκευή, 14 - 15 Νοεμβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi (Λ. Κηφισίας 39) από τις 10:30 π.μ. μέχρι τις 5 μ.μ.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το Τεχνικό Σεμινάριο που απευθύνεται σε επισκευαστές ηλεκτροκίνητων οχημάτων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 6 μ.μ. μέχρι τις 9 μ.μ. τις ίδιες ημέρες (Πέμπτη και Παρασκευή).

Οι Συμμετέχοντες θα λάβουν folder με ενημερωτικό υλικό και γραφική ύλη και ηλεκτρονικά το σύνολο των ομιλιών, τις βασικότερες ερωτήσεις – απαντήσεις, τα συμπεράσματα του Συνεδρίου, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους εισηγητές, τα εκθέματα κ.α. Στις τιμές περιλαμβάνεται συνεχής προσφορά καφέ και συνοδευτικών και στην τιμή του εκθεσιακού συνεδρίου περιλαμβάνεται επιπλέον και ελαφρύ γεύμα.

 

Πέμπτη,Παρασκευή 14-15/11 - 10:30 π.μ. με 5 μ.μ.

Κόστος συμμετοχής:
140 ευρώ/άτομο

 
Πέραν του ενός ατόμου από ίδια εταιρεία/οργανισμό:
110 ευρώ/άτομο.
Φοιτητές - Σπουδαστές:
110 ευρώ/άτομο

 
Οι παραπάνω τιμές αφορούν στη συμμετοχή και τις δύο ημέρες του Συνεδρίου και περιλαμβάνουν:

  • Ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα
  • Συνεχή προσφορά καφέ και συνοδευτικών
  • Folder με ενημερωτικό υλικό και γραφική ύλη.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν ηλεκτρονικά το σύνολο των ομιλιών, τις βασικότερες ερωτήσεις – απαντήσεις, τα συμπεράσματα του Συνεδρίου, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους εισηγητές, τα εκθέματα κ.α.
Πέμπτη,Παρασκευή 14-15/11 - 6μ.μ. με 9μ.μ.

Κόστος συμμετοχής:
80 ευρώ/άτομο
 
Πέραν του ενός ατόμου από την ίδια επιχείρηση:
50 ευρώ/άτομο.
Φοιτητές - Σπουδαστές:
50 ευρώ/άτομο
 

Aπευθύνεται σε επισκευαστές ηλεκτροκίνητων οχημάτων

Στην τιμή περιλαμβάνεται γραφική ύλη και προσφορά καφέ - αναψυκτικών στα διαλείμματα.

Παραστατικό

Η Εκδόσεις Αγριμανάκη Α.Ε. θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή τη φόρμα για να είναι σε επαφή μαζί στο πλαίσιο του παρόντος συνεδρίου. Οι πληροφορίες σου είναι εμπιστευτικές και διατηρούνται αποκλειστικά από τις Εκδόσεις Αγριμανάκη ΑΕ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας. Συμμετέχοντας, συμφωνείτε με τη χρήση των στοιχείων σας σύμφωνα με τους παραπάνω όρους.

 

Αριθμοί & Γεγονότα για το Εκθεσιακό Συνέδριο της Ηλεκτροκίνησης 2019

Αριθμοί & Γεγονότα για το Εκθεσιακό Συνέδριο της Ηλεκτροκίνησης 2019

 

Χορηγοί